Soms heb je behoefte om jezelf te ontdekken, om te exploreren waar je tegen aan loopt, om te verkennen waar je naartoe wil. Dan is het fijn dat iemand je oefeningen aanreikt die je verder op je levenspad brengen.

Er kunnen veel redenen zijn waarom jij graag op ‘ontdekking’ wil in jezelf;

  • Je bent nieuwsgierig naar wie je bent, naar je ‘ikken’ en je verlangens.

  • Je hebt ‘gevoelens’ waar je meer ‘grip’ op wil krijgen

  • Je wil ‘vervelende gedachten’ onderzoeken

  • Je wil exploreren wat je blokkeert.

  • Je wil je relaties onderzoeken

  • Je wil ontdekken welke richting je wil volgen in leven

  • Je wil knopen doorhakken

  • Je wil ontdekken wat jou energie geeft

  • ….

Wat je behoefte ook is, we gaan aan de slag met pen, papier, kleur, verbeeldmateriaal zodat jij oplossingen vindt die in jouw binnenste wonen.

In mijn aanpak zet ik je vooral ‘schrijvend’ aan het werk, ik help je om de juiste vragen aan jezelf te stellen en een laagje dieper te graven. Schrijven is helemaal anders dan ‘denken of praten’, bij schrijven keer je je volledig naar binnen en ga je opsporen wat er daar allemaal leeft.

Ik combineer schrijven, met beeld-oefeningen, actieve imaginaties en stoelenwerk. Mijn doel is altijd dat je het ‘contact’ met jezelf herstelt en dat je je innerlijke stroom terug in beweging brengt. Het kan ook zijn dat je bepaalde gedachten- en gedragspatronen leert te doorbreken.

Kennismakingssessie (60min)

€30.00

Wil je kennismaken met mij en mijn manier van werken om te ervaren of er een ‘klik is? Ik stel verkennende vragen om helder te krijgen wat je ‘nood’ is en waar je naartoe wil.

Purchase could not be completed at this time.

Zelfonderzoek-sessie ( 75-90 min)

€70.00

Met schrijf- en beeldopdrachten ontdek je wie je bent, wat de kern van je probleem is en hoe je ermee kan omgaan. Je werkt op de verschillende lagen van je persoonlijkheid: je denken, je voelen en je lichamelijk gewaarworden.

Purchase could not be completed at this time.

Nieuwsbrief

Wanneer je aangesproken wordt door mijn aanbod, kan je je abonneren op mijn nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de kennis die ik deel en de cursussen die ik geef.

Contact

Heb je een vraag of wil je iets met me bespreken?

Mail me dewijzetoekan@hotmail.com
Of bel me 0495 68 78 70 / 016 76 08 84

De Wijze Toekan. Centrum voor zelfonderzoek.

Facebook icon

© 2021 De Wijze Toekan

Created with
Mailchimp Freddie Badge